Meest verkochte babyspeelgoed 2015

  • Geplaatst op
  • Door Remco Effing I Toys4baby.nl
  • 0
Meest verkochte babyspeelgoed 2015

Het jaar 2016 is net weer begonnen en in dit blog nemen we een kijkje terug naar het jaar 2015. Wat is het meest verkocht en/of meest besproken babyspeelgoed of peuterspeelgoed welk bij Toys4baby.nl te verkrijgen is. Verrassend of verwacht, we laten deze keuze aan u zelf over. O ja, we beginnen niet bij 10 zoals de meeste lijstjes, we beginnen gewoon eigenwijs bij nummer 7.

7. Hape houten rammelaars

Op nummer 7 zijn geëindigd de houten rammelaars van het merk Hape. Deze houten rammelaars zijn verkrijgbaar als jongetje, meisje, clown of een goochelaar. Geschikt voor baby’s vanaf de geboorte en daardoor erg leuk als klein kraamcadeautje of om zomaar te geven. Leuk babyspeelgoed hoeft niet duur te zijn. Hape houten babyspeelgoed staat voor een ongekende kwaliteit en een prachtige afwerking.


6. Speekleden en boxkleden 

Op nummer 6 vinden we onze collectie speelkleden terug. Zowel de bekende merken als Nijntje, Woezel en Pip en Lamaze hebben het erg goed gedaan. Maar ook de minder bekende en wat duurdere patchwork speelkleden van Käthe Kruse zijn afgelopen jaar erg door onze klanten gewaardeerd. Leuke en zachte speel en boxkleden, voor elk budget een oplossing.

 
5. Unieke pluche knuffels 

Op nummer 5 zijn de pluche knuffels Nijlpaard, Olifant en de giraffen tweeling te vinden. Meermaals door onze klanten nabesteld voor een klein neefje of nichtje omdat ze toch wel erg leuk zijn. In 2015 zijn in ieder geval erg veel pluche knuffels door onze klanten gekocht. De reden daarvoor weten we wel, pluche knuffels zijn erg leuk om te krijgen maar ook ontzettend leuk om te geven. Verkrijgbaar in diverse afmetingen, van 15cm groot tot maar liefst 1,29 meter!

 
4. Houten loopfietsen

Op 4 staan de houten loopfietsen en vooral de dieren houten loopfietsen van het merk i’m Toy. De koe, tijger, poes of het schaap vallen klaarblijkelijk heel goed in de smaak bij de kleintjes. Daarbij zijn ook bij de houten loopfietsen Woezel en Pip onmiskenbaar populair. Verder hebt u sinds 2015 ook de mogelijkheid om de houten loopfietsen te voorzien van een naam. In ongeveer 50% van de aankopen heeft u van deze mogelijkheid ook daadwerkelijk gebruik van gemaakt. Houten loopfietsen, elk jaar een enorm succes.
 

3. Houten muziekset groot

Op nummer 3 staat alweer houten babyspeelgoed en wel de houten muziekset groot. Ze waren nog niet binnen of ze waren alweer uitverkocht, en dat tot 2 maal toe. Op dit moment is deze leuke houten muziekset dan ook niet op voorraad, maar troost u. Vanaf midden januari is de I’m Toy muziekset weer verkrijgbaar bij Toys4baby.nl Deze unieke muziekset voor baby’s en peuters is enorm leuk, veelzijdig en educatief, we snappen u keuze wel.


2. Lamaze babyboekjes 

Op nummer 2 vinden we de Lamaze boekjes voor baby’s vanaf 6 maanden terug. Enorme aantallen zijn er over onze online toonbank gevlogen. Uitermate leuk babyspeelgoed en erg leuk om als kraamcadeau te geven. Waarom ze dan soms met de 3 of 4 te gelijk werden gekocht, voor ons een raadsel maar het geeft maar eens aan hoe populair deze vrolijke speelgoedboekjes van Lamaze zijn. Betaalbare babyboekjes verkrijgbaar via boekjes


1. Houten bakfiets met naam 

En de absolute nummer 1 van het jaar 2015 zijn de houten bakfietsen met naam! Vele baby’s en peuters hebben een dergelijke ontzettend leuke houten bakfiets kunnen verwelkomen. Net voor Sinterklaas en de kerst werden er zoveel afgenomen dan we onze voorraad bijna niet meer aangevuld kregen. Gelukkig hebben we met vereende krachten en met hulp van onze leveranciers al onze klanten tijdig kunnen voorzien van deze prachtige houten bakfietsen.

 
Bedankt! 

We danken u voor het vertrouwen afgelopen jaar in toys4baby.nl en hopen van harte u in 2016 weer te mogen verwelkomen in onze online webwinkel. Hebt u vragen of kunt u een bepaald product nergens krijgen, schroom dan niet om ons te benaderen. Betaalbaar, uniek, populair en educatief babyspeelgoed koopt u bij Toys4baby.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media