Grijpknuffel


Grijpknuffel

Wat is een grijpknuffel?

Het is een knuffel aan een touwtje waar uw kind aan kan trekken en naar kan grijpen. Sommige trillen en maken een geluidje en andere zien er gewoon leuk uit. Ze zijn te bevestigen in de box, kinderwagen of waar u ook maar kunt bedenken door de handige klip die eraan zit. Een grijpknuffel is leuk speelgoed voor baby's vanaf 0 maanden. Wat de producteigenschappen zijn leest u per product in de omschrijving.


Een grijpknuffel en de ontwikkeling

Op het moment dat een baby ergens naar gaat grijpen zijn er een aantal vaardigheden die gebruikt worden. Deze worden hierdoor gelijk ontwikkeld. We hebben het over vaardigheden als draaien, uitstrekken en natuurlijk moet er ook goed gericht worden om niet naast de grijpknuffel te grijpen. Vaak moet de baby ook iets draaien om erbij te kunnen en dat is ook nog eens een hele goede oefening die baby's allemaal moeten doen. Een grijpknuffel is dus naast leuk ook heel functioneel voor oefening van bepaalde vaardigheden die in het leven nog goed van pas kunnen komen.


De vorm van een grijpknuffel

De vorm van zo een knuffel is zo met een reden. Baby's moeten ernaar grijpen en eraan trekken. Dat gaat niet lukken als een baby het niet vast kan pakken, daarom zijn ze vaak klein en smal. Babyhandjes zijn nog niet zo groot en hebben dus iets kleins nodig om mee te spelen. Een grijpknuffel is wel verkrijgbaar in veel verschillende vormen en met allerlei leuke kleurtjes zodat het een echte eyecatcher is in de box bijvoorbeeld en het echt de aandacht zal trekken. Alleen dan heeft een grijpknuffel nut en zal uw baby er mee gaan spelen.  De vorm van de haak die eraan zit is zo gemaakt dat u hem op kunt hangen op verschillende plekken zoals de box, kinderwagen, buggy of waar u maar wilt.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media