Muziekknuffel


Muziekknuffel

Een muziekknuffel in de box

Baby’s en kinderen zijn gek op knuffels en muziek. Wat zou het toch fijn zijn als dit gecombineerd kon worden. Wij hebben goed nieuws voor u! Wij hebben nu voor u trekmuziekjes die superschattig zijn en een leuk muziekje afspelen. Een muziekknuffel kunt u aan de box bevestigen en dan kan uw baby eraan trekken en gaat hij muziek afspelen. Doordat de ene kant vast zit aan de box kan een baby er goed aan trekken zonder dat hij loslaat. U kunt de muziekknuffel vastknopen aan de rand van de box, u doet dit met het touwtje die aan de knuffel vast zit.


In slaap vallen

Vaak vallen baby’s in slaap bij een zacht achtergrondmuziekje. Dit leid af van het in slaap vallen waar de meeste baby’s tegen vechten. Het is minder stimulerend als een mobiel boven het hoofd van uw kind maar geef net genoeg afleiding om in slaap te vallen makkelijk te maken. Het enige wat u hoeft te doen is de muziekknuffel aan de ledikant te hangen en aan het touwtje te trekken en het muziekje gaat afspelen voor uw baby. Uw baby zal heerlijk in slaap vallen bij een leuk achtergrondmuziekje.


Muziekknuffel als cadeau geven

Het is een leuk, klein en schattig cadeautje om te geven. U kunt denken aan een babyshower of op kraambezoek. Het is iets wat handig en leuk is om te hebben voor een baby en dat maakt het dus tot een heel goed cadeau. Er zijn zoveel verschillende te krijgen dat de kans dat u dezelfde muziekknuffel cadeau geeft als iemand anders heel klein is. Met zo een leuk cadeau hoeft u zeker weten niet bang te zijn dat de moeder het niet leuk zal vinden of het niet zal kunnen gebruiken. Cadeaus geven  was vroeger misschien lastig maar met een leuke muziekknuffel  is de keuze snel gemaakt.


Een muziekknuffel aanschaffen

Waar kunt u het beste een muziekknuffel aanschaffen? Het antwoord daarop is natuurlijk bij Toys4baby.nl. Bij ons kunt u veilig online betalen, wij zijn lid van het Webwinkel keurmerk en u heeft 14 dagen bedenktijd. Wij bieden u de beste service bij wat u ook besteld. De muziekknuffel die u bij ons besteld is leuk en is ook van goede kwaliteit. Hij speelt een gezellig muziekje af en u zult er zeker erg tevreden mee zijn.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media