Uniek houten babyspeelgoed?

  • Geplaatst op
  • Door Remco Effing I Toys4baby.nl
  • 0
Uniek houten babyspeelgoed?

Een blog over het verleden en de toekomst van houten babyspeelgoed. Houten babyspeelgoed wordt steeds meer verkocht vanwege zijn unieke kenmerken. Daarbij kan het persoonlijk gemaakt worden door het te voorzien van een naam. Toys4baby.nl is gespecialiseerd in houten babyspeelgoed en het bedrukken ervan.

Houten babyspeelgoed

Houten babyspeelgoed is niet nieuw maar wel helemaal terug van weggeweest. Waar houten speelgoed in het verleden bekend stond als oubollig, duur en niet praktisch is de mening tegenwoordig volledig anders. Degelijk, hygiënisch, avontuurlijk en prijs technisch zeer interessant zijn de kenmerken waar het nu mee wordt aangeduid. Dit geeft exact de meerwaarde van houten speelgoed weer. De consumenten die op zoek zijn naar een kraam-, geboorte- of een verjaardagscadeau willen iets unieks geven. Maar uniek alleen is niet meer voldoende, het moet ook voldoen aan de eisen van deze tijd. Babyspeelgoed moet lang gebruikt kunnen worden en moet tegen een stootje kunnen. En dat is precies waar dit speelgoed zich onderscheid van het “moderne” speelgoed zoals Vtech & Fisher Price. Is dit “moderne” speelgoed dan slechter, nee zeker niet maar dit speelgoed geeft wel een totaal andere beleving van spelen.Welk houten babyspeelgoed is geschikt? 

Bij Toys4baby.nl heb je de keuze uit een ruime collectie houten speelgoed. Denk hierbij aan loopfietsen, bakfietsen, blokken, treinen, puzzels, sorteerplanken, muziek instrumenten, loopwagens, boekjes en zelfs rammelaars van hout. Belangrijke vragen zijn, is het voor een jongen of een meisje? Voor een baby of voor iemand van 2 jaar oud? Allemaal belangrijk om rekening mee te houden, je wilt toch niet met een kraamcadeau bij een 1e verjaardag aankomen? Daarbij moeten alle speelgoed producten welke in Nederland verkocht worden CE gekeurd zijn. Is dit niet het geval dan weet je niet of er giftige lakken of gevaarlijke stoffen in het product zitten. Dat is tevens de reden om goed de leeftijd categorie in acht te nemen, je wilt toch niet dat speelgoed met kleine onderdelen in de handen van een baby komen? Al het speelgoed welk bij Toys4baby verkocht wordt is uitgebreid getest en voldoet volledig aan de wetgeving.
Uniek en groot assortiment houten speelgoed

Ons assortiment wordt continu vernieuwd en aangevuld. Bij ons heeft u de keuze uit een zeer groot assortiment speelgoed, momenteel zijn er zo’n 200 verschillende houten producten verkrijgbaar. Zoals bovenstaand al vermeld is babyspeelgoed van hout uitermate geschikt als cadeau. Om als cadeau net dat extra’s te geven heeft u bij Toys4baby.nl de keuze om u product te laten bedrukken. Wat is er nu leuker dan een loopfiets, loopwagen of houten bakfiets te voorzien van de naam van de kleine man of meid. Daarbij heeft u de keuze uit diverse lettertypes en kleuren. Staat het door u gewenste lettertype of kleur er niet bij, dan kunt u altijd contact opnemen met [email protected] voor een gesprek op maat. Bij het bedrukken van houten speelgoed zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.Snel en voordelig houten speelgoed bij u thuis geleverd

In 2015 verwacht iedereen een snelle levering, en dat kan! Omdat ons houten speelgoed uit voorraad leverbaar is kunnen we een snelle levering garanderen. Vandaag besteld voor 16.00 uur is morgen bij u in huis. Alleen als het gewenste product bedrukt dient te worden moet u rekening houden met een langere levertijd van ongeveer 2 werkdagen. Wat we doen, dat doen we goed en dat kost nu eenmaal wat extra tijd. Onze verzendkosten zijn al laag maar bij een bestelling vanaf 25 euro betaal je zelfs geen verzendkosten. Ben je opzoek naar meer babyspeelgoed, combineer het dan met het houten speelgoed en je bestelling wordt niet alleen snel maar ook nog eens zonder verzendkosten bij u thuis geleverd. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media