Over onsWij zijn Toys4baby.nl begonnen omdat we van mening zijn dat goed babyspeelgoed en speelgoed voor de allerkleinste heel belangrijk is. Dit speelgoed voor de kleintjes in de jonge jaren draagt bij aan een goede ontwikkeling van de zintuigen, de motorische vaardigheden en stimuleert het cognitieve leren. Toys4baby.nl heeft een breed assortiment babyspeelgoed voor ieder kind tot een leeftijd van 3 jaar. Het kleurrijke en fraai vormgegeven babyspeelgoed van Toys4baby.nl heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op zowel babies als ouders. 

Er is zijn zoveel speelgoed winkels, waarom zal ik bij jullie kopen?
Wij als Toys4baby.nl verkopen speelgoed tegen scherpe prijzen maar dit is niet onze belangrijkste drijfveer. Doordat we zelf 2 kinderen hebben zijn we tot de conclussie gekomen dat er veel kwalitatief slecht speelgoed verkocht wordt. Daarom hebben we besloten deze webshop op te zetten. We verkopen dan ook alleen speelgoed dat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen en nog belangrijker de eisen van onze kinderen.


Welk speelgoed verkopen jullie dan?
Zoals verteld zijn we gespecialiseerd in babyspeelgoed geschikt vanaf de geboorte tot en met 36 maanden. Dit begint voor de allerkleinste bij knuffeldoekjes, muziekmobiele, knuffels, speelkleden, trekmuziekjes en rammelaars. Voor de "oudere" baby's verkopen we boekjes, puzzels, bouwspeelgoed, loopfietsen, loopwagens en muziek instrumenten. U zult in onze webwinkel veelal houten speelgoed terug vinden. Houten babyspeelgoed is robuust, makkelijk schoon te houden en erg uitdagend.

Heeft u vragen over specifiek babyspeelgoed welk u niet op onze website kunt vinden neem dan contact op via [email protected] 

Met vriendelijke groet,
Het Toys4baby.nl Team

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media