Rammelaars


Rammelaars

Een leuke rammelaar voor uw baby

Dit is speelgoed wat elke baby nodig heeft, het ontwikkeld het gehoor en een baby leert zo grove motoriek te gebruiken door het schudden. De rammelaar die u tegenwoordig kunt krijgen zien er allemaal anders en superleuk uit. Blauw voor jongens en roze voor meisjes of gewoon een leuk diertje, tegenwoordig is alles te krijgen waar u vroeger alleen maar over kon fantaseren. Het is wetenschappelijk bewezen dat baby's aangetrokken worden door felle kleuren, u ziet dit ook terug in de rammelaar zoals deze tegenwoordig wordt gemaakt. Ze zijn schattig en fel gekleurd waardoor uw baby hem zeker weten even zal willen vasthouden en er lekker mee zal schudden.


Het eerste gebruik van de rammelaar

Wees niet teleurgesteld als uw baby bij de eerste keren van gebruik de rammelaar laat vallen of er niks mee doet. Baby's zijn volop in ontwikkeling maar begrijpen nog niet alles gelijk. Het kan ook zijn dat uw baby de kracht nog niet heeft om echt iets met de rammelaar te doen. Dit is een kwestie van tijd en geduld maar u kunt het speelgoed nog steeds gebruiken. U kunt het aan uw baby laten zien en het geluid laten horen en misschien ook wel even aan het materiaal laten voelen. Zo speelt uw baby er toch mee alleen nog op een andere manier totdat het zelf schudden lukt.


Rammelaar met bijtfunctie

Het is u vast wel opgevallen dat baby's en kleine kinderen zo goed als alles in hun mond stoppen wat ze tegenkomen. Dit is omdat baby's dingen ontdekken en voelen met hun mond. Op een gegeven moment gaan baby's kauwen omdat de tandjes door gaan komen. Dit kan erg pijnlijk zijn en bijten verlicht dan een beetje de pijn. Hiervoor zijn er bijtringen maar op sommige rammelaars zitten ook stukken die voor uw baby goed zijn om op te kauwen. Zo is de rammelaar opeens veranderd van speelgoed in een voorwerp met een functie, namelijk het verlichten van pijn.


Wat wilt u?

Doordat er tegenwoordig zoveel varianten zijn waar u uit kunt kiezen, zijn er toch een aantal dingen waar u op kunt letten bij de aanschaf. Wilt u een rammelaar die ook geluid maakt op batterijen waarbij uw baby knopjes in kan drukken of wilt u gewoon de rammelaar die alleen geluid maakt bij bewegen? De keuze is aan u en maakt niet heel veel uit. Het is natuurlijk wel zo dat een rammelaar met knopjes waarschijnlijk langer gebruikt wordt, omdat deze langer interessant blijft voor uw kind. Wat u lijkt voor uw baby kunt u aanschaffen, er is zoveel variatie en uw baby vindt het toch wel leuk als het maar fel gekleurd is en geluidjes maakt.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media