Verzenden & retourneren


Verzenden

 

Verzendkosten
Wij bezorgen alleen bestellingen binnen Nederland daarvoor betaalt u een bijdrage van € 4,50 aan verzendkosten. 
 

Geen verzendkosten
Plaatst u een bestelling van € 25,- of meer dan brengen wij geen verzendkosten in rekening.


Vragen of opmerkingen?
Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen? Neem dan contact met ons op via [email protected] of via onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 

Retourneren

Wij informeren u zo gedetailleerd mogelijk over onze artikelen. Bent u desondanks ontevreden over een artikel dan kunt u deze, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen aan ons retourneren.
 

Voorwaarden
Voorwaarden voor retourneren zijn dat een artikel indien redelijkerwijs mogelijk ongebruikt is, onbeschadigd is en nog in de originele verpakking zit.

U bent zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop u een artikel aan ons retour stuurt. Dit houdt in dat u de wijze van transport kiest maar ook dat u een artikel goed verpakt verstuurt. Zorg ervoor dat een artikel door het retour sturen niet beschadigt.

Wanneer vaststaat dat een retour gestuurd artikel door niet goed verpakken beschadigd is, wordt het bedrag niet teruggestort.

U bent verplicht het formulier voor herroerping in te vullen ( dit formulier wordt met elke zending meegeleverd )Dit om u snel en een correcte manier van dienst te kunnen zijn. Vul op dit formulier altijd het correcte retournummer in dat u van onze klantenservice heeft ontvangen. Controleer de door u ingevulde gegevens goed en met name het IBAN rekeningnummer.
 

Kosten

Wij streven ernaar onze artikelen voor zoveel mogelijk kinderen beschikbaar te maken en te houden. Wij doen dit door middel van een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om de prijzen zo laag mogelijk te houden verwerken wij de retourkosten niet in de prijs.

Daarom zijn de kosten voor het retourneren van een artikel voor eigen rekening.
 

Uw geld terug
Heeft u vooruit betaald dan storten wij het totaalbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terug op uw rekening.

 

Contact opnemen
U wilt een artikel retourneren? Neem vooraf contact met ons op via [email protected] of via onze klantenservice. Om u sneller van dienst te kunnen zijn raden we u aan om als onderwerp "retourzending" te vermelden. Wij helpen u graag verder.

 

Vragen of opmerkingen?
Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen? Neem dan contact met ons op via [email protected] of via onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media