Houten speelgoed


Houten speelgoed

De kwaliteit van houten speelgoed

Vroeger was er alleen nog maar houten speelgoed, dit werd van generatie op generatie doorgegeven. Wat eerst van oma was is bewaard gebleven voor de kleinkinderen. De kwaliteit van dit speelgoed is uitzonderlijk goed. Het lijkt soms wel of speelgoed kapot is voordat u het open heeft gemaakt, dit is met houten speelgoed zeker niet het geval. Het gaat erg lang mee en is voor kinderen erg leuk. Als u hout met plastic vergelijkt, heeft het allebei voordelen. Plastic weegt natuurlijk een stuk minder als hout maar als u op houten speelgoed gaat staan is het niet gelijk kapot. Wie is er nou nog nooit per ongeluk op speelgoed gaan staan?


Houten speelgoed als cadeau geven

Als er weer een verjaardag aankomt of misschien een kraambezoek, moet u weer op zoek naar een leuk cadeau. U wilt natuurlijk niet hetzelfde cadeau geven als iedereen. Er is altijd wel een bepaald poppetje in de mode, maar dit soort cadeaus worden dan heel veel gegeven. Op kraambezoek wilt u ook niet met hetzelfde setje kleding aankomen als nog 2 andere bezoekers. Wanneer u echt eens wat anders wilt geven is houten speelgoed een hele goede optie. Misschien kan een kleine baby er niet gelijk mee spelen maar het is een goed cadeau waar het kindje later heel lang mee zal kunnen spelen. U geeft een origineel cadeau waarmee u echt zal verassen en wees nou eerlijk, is dat niet de bedoeling?


Soorten houten speelgoed

Net als elk ander soort speelgoed is er veel variatie. Er zijn hobbelpaarden, speeldozen, stapelfiguren en nog veel meer. Houten speelgoed is leuk voor uw kinderen en is ook een goede investering voor de generatie die daarop volgt. Welk kind is er nou niet gek op een kralenachtbaan. Ik denk dat zelfs bijna elke volwassenen daar nog mee gespeeld heeft in de wachtkamer bij de dokter. Ook een hobbelpaard mag niet ontbreken in het leven van uw kind. Kinderen gebruiken hun fantasie en zullen zich op een geweldig houten hobbelpaard echt in de manege of het wilde westen bevinden. Er is niks zo leuk als het genot zien op het gezichtje van uw kind tijdens het spelen met prachtig houten speelgoed.


Waar let u op?

Ook bij houten speelgoed zijn er een aantal dingen waar u op kunt letten. Als u het speelgoed bijvoorbeeld als kraamcadeau geeft is het bijvoorbeeld wel leuk als de baby het cadeau kan gebruiken voor hij of zij 24 maanden oud is. Sommige varianten hebben losse onderdelen, als u weet dat uw kind nog graag alles in zijn mond stopt is het verstandig om dit speelgoed alleen onder uw begeleiding te geven. Waar u ook op alert moet zijn is dat hoeveel speelgoed ook op elkaar kan lijken, er nog verschil in kan zitten. Twee bijna identieke items kunnen toch een verschillend leeftijdsadvies hebben. Wij raden u aan om zich echt aan de veiligheidsvoorschriften te houden ondanks de goede kwaliteit van houten speelgoed. Wij wensen uw kind veel en veilig speelplezier!
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media