Babyboekjes


Babyboekjes

De leukste babyboekjes van Toys4baby.nl

Wat is het nou toch met die babyboekjes dat ze zo leuk maakt? Wij weten het wel, het is zelfs geen geheim. Het zijn de felle kleuren en de leuke geluidjes die ze maken die ze voor baby's zo leuk maken. Wat wij er zo leuk aan vinden is dat de meeste babyboekjes geen tekst bevatten, zo kunt u er dus zelf elke keer een ander leuk verhaaltje bij verzinnen met allemaal leuke stemmetjes en geluidjes. Bent u niet zo goed in het maken van geluidjes hebben wij voor u een ander soort boekje waarover wij hieronder wat meer zullen uitleggen. U vindt in ieder geval de leukste en mooiste babyboekjes voor uw baby in onze webwinkel, dus twijfel niet langer en bestel vandaag nog zodat uw baby er snel mee kan spelen.


Interactieve babyboekjes

Ze maken geluid en hebben lichtjes, ze zijn geweldig voor iedereen die zelf niet zo goed is in het maken van gekke geluidjes. Als u even geen tijd heeft om voor te lezen, zingen deze boekjes uw baby wel even toe. Ze zijn leuk en het is een moderne versie van het originele boekje. Voor uw baby gaat er een hele nieuwe wereld open zodra een van de interactieve babyboekjes open gaat. Ook deze hebben de felle kleurtjes en de leuke plaatjes, ze bieden alleen nog wat extra's aan uw baby wat het lezen tot een extra groot avontuur maakt.


Babyboekjes meenemen voor onderweg

Wilt u uw boekje mee nemen in de auto of tijdens het wandelen, kunnen wij ons voorstellen dat u niet elke keer wilt bukken om hem op te rapen. Om die reden hebben sommige babyboekjes een ring die u ergens aan kunt bevestigen, zo kunt u voorkomen dat het boekje om de haverklap op de grond ligt. Het is goed voor de hygiëne van het boekje en goed voor uw rug. U kunt de klip onder andere bevestigen aan de kinderwagen of maxi-cosi voor het ultieme gebruiksgemak. Niet alle babyboekjes hebben zo een ring, u kunt dus kiezen of dit iets is wat u wilt of niet.


Houten babyboekjes

Natuurlijk hebben wij ook boekjes in de houten variant, omdat houten speelgoed tegenwoordig weer erg populair is. Deze boekjes zijn stevig en de pagina's zullen lang mooi blijven. Deze boekjes zijn leuk voor baby's vanaf 10 maanden, dit is omdat de pagina's al wat moeilijker om te slaan zijn en hij maakt geen geluidjes. Ze zijn kleurrijk en leuk en beschikbaar in verschillende varianten, zo kunt u zelf of samen met uw kind bepalen wat leuk is.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media