Loopwagen


Loopwagen

Een loopwagen voor de eerste stapjes

Wanneer uw kind de leeftijd heeft bereikt dat u wilt gaan oefenen met lopen, kunt u gaan kijken naar hulpmiddelen. Een loopwagen is een erg goed middel om uw kind wat extra stabiliteit te bieden bij de eerste stapjes. Het is voor u een spannend moment, uw kindje wordt al groot. Voor uw kind is het echter ook spannend, van kruipen naar lopen is nogal wat. Een loopwagen is voor kinderen erg leuk, omdat ze ermee kunnen spelen en erachter kunnen lopen. U zal niet weten wat u overkomt, de ene dag helpt u uw kind met het lopen achter de loopwagen, en dan duurt het niet lang meer voordat uw kind erachter loopt alsof hij of zij nooit anders heeft gedaan. Wanneer uw kind goed achter de loopwagen loopt is het slechts een kwestie van afwachten voordat uw kind loslaat en de eerste echte losse stapjes gaat zetten. Heeft u uw camera al klaarliggen om te filmen?


Een houten loopwagen

Houten speelgoed is vandaag de dag hartstikke populair. De kwaliteit is geweldig en het gaat dus erg lang mee, waar uw kind nu mee speelt kan dadelijk misschien wel door uw kleinkinderen worden gebruikt. Een houten loopwagen is niet saai, er zijn zoveel variaties in dat het misschien nog wel lastig kan zijn om te kiezen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, vormen en nog veel meer. Is uw kind gek op blokken? Wij hebben bijvoorbeeld een loopwagen met blokken erin. Wij bieden u ook activiteiten loopswagens aan, hier zitten allerlei speeltjes aan. Uw kind wordt gestimuleerd om te lopen en om met de speeltjes te draaien, schuiven en nog veel meer.


Baby walker

De baby walker is eigenlijk een moderne loopwagen. Er zitten speeltjes op en hij is vaak op batterijen, zodat er geluid uit komt wanneer uw kind met bepaalde speeltjes speelt. Dit apparaat is voor uw kind erg fijn om mee te leren lopen. Het geeft uw kind net een beetje extra balans waardoor de eerste stapjes makkelijker gezet zullen worden. Uw kind kan erachter lopen en hem vooruit duwen maar kan ook even uitrusten en aan de kant van de speeltjes gaan zitten. Wanneer uw kind wat stabieler wordt, zal hij of zij misschien wel opeens los met de speeltjes staan spelen en voor u het weet zijn de eerste losse stapjes al gezet.


Loopauto

De meeste kinderen zijn hier gek op. Ze kunnen erop zitten en rond racen als in een raceauto. De beentjes worden sterker door het vooruitduwen van de wagen. Het leuke aan een loopauto is dat de meeste ook als loopwagen worden gebruikt. Uw kind kan erachter gaan staan en hem lopend vooruit duwen. Kinderen spelen en experimenteren op allerlei manieren en zullen dat met een loopauto ook zeker doen. Een loopwagen is echter wel makkelijker voor uw kind om lopen mee te oefenen, omdat deze hoger is en uw kind dus rechter op staat als met een loopauto.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media