Nijntje babyspeelgoed

  • Geplaatst op
  • Door Remco Effing I Toys4baby.nl
  • 0
Nijntje babyspeelgoed

Wie kent Nijntje eigenlijk niet? Nijntje is al jaren een begrip in Nederland en ver daar buiten. Als hoofdpersoon van de prentenboeken van Dick Bruna beleeft hij enorm veel en aparte avonturen. In 2015 bestond Nijntje 60 jaar en hij werd dan ook flink in het zonnetje gezet. Nijntje is tegenwoordig niet alleen meer bekend van de prentboeken maar ook van het speelgoed, musical, televisieserie, film en nog veel en veel meer.

Nijntje pluche

Pluche knuffels van Nijntje zijn er in vele soorten en maten. Beginnend bij zo’n 18cm tot maar liefst 1 meter groot! Heel veel verschillende maten met nog meer verschillende pakjes zoals Roze, Blauw, Grijs, Denim, Sailor heeft hij ter beschikking. Altijd en voor iedereen de juiste kleur en maat. Heerlijk om met deze pluche knuffels lekker in bed in slaap te vallen. De allergrootste Nijntje knuffels worden veelal als decoratie gebruikt in de slaapkamer of in de woonkamer, deze zijn echt wat te groot om mee te nemen in het babybedje. Wel vinden de baby’s deze grootte knuffels heerlijk om mee te knuffelen en raakt men vertrouwd met het zachte pluche materiaal. Wilt u kijken welk Nijntje pluche assortiment toys4baby.nl verkoopt, klik dan hier.

 

Nijntje Boxspiraal

Spelen in de box, kinderwagen, kinderwagen, Maxi-Cosi of soms zelfs in het babybedje wordt extra aangenaam met de Nijntje boxspiraal. Leuk babyspeelgoed met tal van activiteiten zoals geluidjes, ritseltjes en spiegeltjes. Doordat de boxspiraal makkelijk te bevestigen is kun je hem er makkelijk af halen en zo van bijvoorbeeld de box op de kinderwagen bevestigen. Makkelijk, leuk maar ook educatief babyspeelgoed. Ook de Nijntje boxspiraal is verkrijgbaar in de diverse vrolijke kleuren. Voor meer informatie klikt u hier.

 

Nijntje Speelkleden

Speelkleden of boxkleden zijn gemaakt van materialen met veelal verschillende texturen. Natuurlijk altijd zacht en baby vriendelijk materiaal. U laat u pasgeboren baby toch niet zomaar op de grond spelen terwijl het ook op een zacht speelkleed kan? Er zijn speelkleden zonder boog en speelkleden met boog. Zonder boog is vooral geschikt voor pasgeboren baby’s en nodigt niet uit tot verdere actie van de baby. Het speelkleed met boog is geschikt voor de baby’s vanaf ongeveer 4 maanden en nodigt uit tot grijpen, knijpen en interactie. Daardoor kunnen deze speelkleden met boog gezien worden als educatief babyspeelgoed. Heeft u interesse in speelkleden en/of boxkleden van Nijntje klik dan hier.

 

Grote diversiteit Nijntje babyspeelgoed

Nijntje babyspeelgoed is in zo veel kleuren en smaken verkrijgbaar dat het niet mogelijk is om alles stuk voor stuk op te noemen. Bovenstaand vindt u de bij Toys4baby.nl meest verkochte Nijntje producten. Vergeet echter zeker niet de muziekdoosjes, rammelaars, pluche ballen, knuffeldoekjes, trekmuziekjes, stapelblokken, piramides en de Nijntje muziekmobiel. Een enorme variëteit van prachtig babyspeelgoed. Ons complete Nijntje assortiment vindt u hier.

 

Meer Nijntje?

Heeft u meer interesse in Nijntje, dan raden we u zeker aan om een kijkje te nemen op http://www.nijntje.nl/ of het nu gaat om muziek, filmpjes of kleurplaten, hier kunt u veel informatie terug vinden. Tegenwoordig is er zelfs een Nijntje museum, kijk op http://nijntjemuseum.nl/ voor meer informatie en ontdek de complete wondere wereld van Nijntje.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media