Pluche knuffels


Pagina 1 van 2
Pluche knuffels

Onze categorie pluche

Welk kind heeft ze nou niet in bed of gewoon om mee te spelen? Ze zijn superzacht en heerlijk om mee te kroelen. In deze categorie vindt u allerlei pluche knuffels zoals van buurman en buurman, Woezel en Pip, Nijntje en Lamaze. Bijna elk kind heeft wel een exemplaar, of het nou in de vorm van een knuffeldoekje of een gewone knuffel is maakt niet uit. Pluche knuffels zijn heel populair bij kinderen maar ook voor baby's is het heerlijk om bijvoorbeeld met een pluche doekje tegen een wangetje aan in slaap te vallen.


Pluche knuffels wassen

Ook knuffels worden op een gegeven moment vies, ze ruiken dan niet meer lekker of er zitten vlekken op. Af en toe moeten pluche knuffels gewassen worden. Vaak hangt er een kaartje aan met het wasadvies. Vaak mogen zo op 30 of 40 graden gewassen worden en duurt het daarna best lang voordat ze droog zijn, toch is het af en toe echt nodig. Wij raden aan de pluche knuffels van uw kind of kinderen regelmatig te wassen zodat ze eraan gewend zijn. Als een knuffel niet gewassen wordt zit er een bepaalde geur aan en als u die pas na een jaar gaat wassen kan het zijn dat de knuffel niet meer gewenst is.


Twee pluche knuffels aanschaffen

Misschien heeft u ooit wel gehoord dat u altijd 2 dezelfde knuffels moet aanschaffen, dit klopt helemaal. Als uw kind gehecht raakt aan de knuffel is het heel naar als de knuffel kapot gaat of erger nog kwijtraakt. Als u een reserve exemplaar heeft liggen kan dit u een hele hoop ellende besparen. Als u reserve pluche knuffels in huis heeft kunt u die op spelenderwijs geven aan uw kind en zeggen dat hij even verdwaald was. Pluche knuffels kunnen veel waarde krijgen in de ogen van kinderen dus neem het zekere voor het onzekere.
Pagina 1 van 2
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media