Betaalmethoden

 

Betaal uw bestelling bij Toys4baby.nl op één van de onderstaande manieren;

 

iDEAL
Reken uw bestelling veilig en snel af met iDEAL in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. U kunt met iDEAL zonder problemen tot een bedrag van € 10.000,-- betalen. Voor het gebruik van iDEAL rekenen wij geen extra kosten.AfterPay
Digitale Factuur (Nederland)
 AfterPay voert voor Toys4baby.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Toys4baby.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

 

MiniTix
is een virtuele portemonnee, waarmee uw veilig kan  betalen. MiniTix is snel en betrouwbaar. Uw betaalt met behulp van u mobiele telefoon. Het maximale bedrag is € 150,-. Voor het gebruik van MiniTix rekenen wij geen extra kosten.

 

MasterCard of VISA
Reken uw bestelling veilig en snel af met uw creditcard van MasterCard of VISA. De MasterCard is eenvoudig in gebruik en mede hierdoor wereldwijd het meest gebruikte betaalmiddel op internet. Visa is een van de twee wereldwijd meest gebruikte creditcards. In Nederland zijn er ongeveer 2 miljoen kopers met een Visa creditcard. Aan deze betaalmethodes zijn kosten verbonden. Het gaat hierbij om een betaaltoeslag van 2,25% op uw bestelling.

 

Bank overschrijving
Betaling met bankoverschrijving staat voor betaalgemak. Naast de diverse creditcards is de zogenaamde bankoverschrijving een extra middel om betalingen te doen. Ook binnen Nederland is het een belangrijke manier om online bestelde producten te betalen. De bankoverschrijving is een betaalmethode die niet automatisch geschiedt. Omdat (nog) niet iedereen beschikt over internet bankieren (en dus niet over iDEAL) en omdat sommige mensen graag zelf bepalen wanneer en hoe ze betalen, is het aanbieden van deze betaalmethode een uitkomst. Als u doormiddel van bankoverschrijving betaald zal de levertijd enkele dagen vertraagd worden. We wachten met versturen tot het geld op onze rekening staat.


Achter af op rekening
Achteraf betalen is in enkele gevallen mogelijk, echter alleen in overleg en na goedkeur van Toys4baby.nl
bij achteraf betalen hanteren we een betalingstermijn van 14 dagen na ontvangst van de spullen.

 

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media