Loopfiets


Loopfiets

Een houten loopfiets voor de eerste oefening

Haast elk kind zal op een dag gaan leren fietsen. Leren fietsen kan moeilijk en eng zijn voor een kind, omdat het helemaal nieuw is. Uw kind zal opeens moeten leren trappen, sturen en remmen tegelijk. Door uw kind te laten oefenen op een houten loopfiets zal uw kind vast wennen en het rondrijden en sturen, hierdoor is leren fietsen dadelijk minder eng voor uw kind. De meeste kinderen zijn gek op rond racen door het huis of de tuin. Oefening baart kunst en dat is zeker het geval met fietsen, door uw kind een houten loopfiets te geven geeft u uw kind alvast de tijd om flink te oefenen op spelenderwijze.


Welke houten loopfiets voor uw kind?

Als u een exemplaar uit gaat kiezen voor uw kind zal u op een aantal dingen moeten letten. U wilt natuurlijk geen loopfiets aanschaffen om er vervolgens achter te komen dat uw kind nog niet oud genoeg is om hem te gebruiken. U dient rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

-Sommige fietsen mogen gebruikt worden vanaf 12 maanden oud en andere bijvoorbeeld vanaf 18 maanden.

-Sommige fietsen hebben een duidelijk aangegeven maximum gewicht van bijvoorbeeld 25 KG, dit staat duidelijk in onze productomschrijving aangegeven.

-U kunt de naam van uw kind op het fietsje laten drukken, dit houdt wel in dat de fiets niet retour gestuurd kan worden.

De aanschaf van een houten loopfiets is niet moeilijk, als u op een aantal dingen let bent u verzekerd van een geslaagde aankoop. Uw kind zal veel plezier hebben met het oefenen van fietsen.


Houten Loopfiets of Houten bakfiets?

Behalve de gewone fietsjes hebben wij nu ook de houten bakfiets variant. Deze is erg leuk voor kinderen, omdat ze hiermee rond kunnen rijden en gelijk speelgoed mee kunnen nemen. De houten bakfiets werkt in gebruik hetzelfde als de loopfiets, al zal uw kind door het gewicht wellicht iets harder af moeten zetten. Het lijkt misschien alsof een houten bakfiets veel ruimte inneemt in huis, dit valt heel erg mee als u hem goed gebruikt. Wanneer uw kind er niet op rijdt kunt u er speelgoed in opbergen, zo bespaart u ruimte door hem praktisch te gebruiken. Houten bakfietsen kunnen we leveren in de kleuren blauw, rood en roze. 


De loopfiets en bakfiets personaliseren

Als uw kind met de loopfiets naar vriendjes of vriendinnetjes gaat, kunt u erover nadenken om de fiets wat persoonlijker te maken. Als u iemand kent met dezelfde fiets in huis wilt u niet uiteindelijk met de verkeerde fiets naar huis gaan. U kunt er natuurlijk met stift de naam van uw kind op schrijven maar dat ziet er niet erg mooi uit. Wij hebben voor u een oplossing die er mooi uitziet en die vergissingen voorkomt. De mogelijkheden zijn ongekend groot, wij hebben een aantal lettertypes en kleuren geselecteerd die u bij het bestellen kunt kiezen. Wat u ook kunt doen is contact met ons opnemen als u een ander lettertype of kleur wilt voor de loopfiets van uw kind. Bij Toys4baby.nl vindt u de leukste loopfiets met de mogelijkheid om een naam erop te drukken voor uw kind. Tevens is een gepersonaliseerde houten bakfiets of loopfiets uitermate geschikt als kraamcadeau, geboortecadeau of bij een eerste verjaardag. Wat is nou leuker dan je eigen naam bedrukt op de fiets te zien. Vanwege de alleen maar positieve feedback welke we hebben ontvangen kunnen we wel zeggen dat papa en mama het volledig met ons eens zijn.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media