Naamcadeau

  • Geplaatst op
  • Door Remco Effing I Toys4baby.nl
  • 0
Naamcadeau

Babyspeelgoed, het wordt heel vaak als geboortecadeau, kraamcadeau of bij een 1e verjaardag gegeven. De meeste mensen zijn op zoek naar net dat leuke speelgoed waardoor men zich onderscheid ten op zicht van de massa. Uniek en betaalbaar babyspeelgoed, daar is men naar op zoek. Toys4baby.nl geeft u de mogelijkheid om dit zonder al te veel moeite te realiseren.

Wat is nu leuker dan om een collega, familie, vriend of vriendin met een pasgeboren kindje te verrassen met een uniek kraamcadeau / naamcadeau met naam. Toys4baby.nl voorziet in deze behoefte.  Al onze loopfietsen, loopwagens en bakfietsen zijn te voorzien van een naam of leuke tekst.  Het bestel proces is heel erg gemakkelijk.

 

  1. Selecteer het gewenste cadeau.
  2. Maak de keuze met of zonder naam.
  3. Vul de naam of tekst in.
  4. Kies een lettertype.
  5. Kies een letterkleur.
  6. Rond het bestel proces verder af.

 Wil je op een ander product een naam of tekst, ben je op zoek voor iets unieks met het logo van je bedrijf.  Neem dan contact op met [email protected] of bel ons. Onze webwinkel is volop in ontwikkeling waardoor we nog niet alle mogelijkheden in onze webwinkel kunnen tonen.  Dat terwijl de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn!

Al met al een ruime assortiment om een leuk en uniek cadeau met een naam te geven. Dus bent u op zoek naar babyspeelgoed, kraamcadeau, geboortecadeau of een verjaardagscadeau zoek dan niet verder en selecteer het juiste babyspeelgoed.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media