Ontdek & Speel


Ontdek & Speel

Een speelkleed voor uw kleintje

Baby´s kunnen nog niet zitten en al het spelen en ontdekken gebeurt dus liggend. Uw baby hoort niet op een harde ondergrond te liggen, dit kan niet erg fijn zijn. Hiervoor kunt u dus een speelkleed gebruiken. Of uw baby nou in de box of op de vloer speelt, zo een kleed biedt een zachte ondergrond en een beetje warmte. Behalve functioneel zijn ze ook erg leuk, en helpen uw kind om meer te ontdekken. Ze hebben vaak leuke kleurtjes en figuren en soms zelfs een leuke boog erboven. Voor een kind is een speelkleed een echt speelparadijs vol avonturen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met een speelkleed van Toys4baby.nl.


Speelkleed met boog

De boog boven het speelkleed is erg leuk. In eerste instantie zal uw kind er alleen maar naar kijken, hele kleine baby´s kunnen er nog niet veel mee. U zal hier de ontwikkeling vanzelf in gaan zien, want op een gegeven moment zal uw baby het speelgoed aan de boog willen pakken. Een speelkleed met boog kan uw kind zelfs helpen met leren draaien van rug naar buik en andersom. Uw baby zal ernaar grijpen en al een beetje gaan draaien en dat is al een begin van een grote stap in de ontwikkeling. Een speelkleed is dus behalve leuk ook nog eens erg functioneel.


Speelkleed en mobiel

Veel ouders vinden het zeker in het begin leuk om alles bijpassend te hebben, bijvoorbeeld alles van Woezel en Pip of Nijntje. Wij kunnen heel goed begrijpen hoe leuk dit is. Om deze reden bieden wij in dezelfde categorie als de kleden ook mobielen aan. U ziet bijvoorbeeld de grijze Nijntje mobiel die perfect bij het grijze Nijntje speelkleed past of de woezel en pip mobiel die geweldig te combineren is met het woezel en pip kleed. Dit zijn hele leuke dingen om mee te combineren en dat kan nu dankzij het leuke assortiment wat wij hebben. De box inrichten is nog nooit zo leuk geweest!


Een speelkleed als cadeau

Tegenwoordig worden en steeds vaker aparte cadeaus gegeven op kraambezoek of bij een babyshower. Eerst waren het alleen kleertjes maar dat hoeft nu echt niet meer. Een speelkleed is een super leuk cadeau waarvan een moeder er niet genoeg kan hebben. Ze kunnen afgewisseld worden en worden elke dag wel gebruikt. Veel van deze kleden worden in een box gebruikt, het is dus wel handig om hier rekening mee te houden. Als iemand bijvoorbeeld een ronde box heeft is het geven van een vierkant speelkleed misschien niet zo handig, dit is een voorbeeld van iets waar u rekening mee kunt houden als u er één cadeau gaat geven. U kunt het leuk inpakken en de nieuwe moeder zal werkelijk verrast zijn, het cadeau voelt zacht dus moeder verwacht waarschijnlijk kleertjes. Met zo een leuk cadeau zal de nieuwe moeder vast erg blij verrast zijn.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media