Op wielen


Op wielen

Het verschil tussen loopfietsen en loopwagens

Een loopfiets heeft een stuur als die van een fiets en een zadel als die van een fiets. De wieltjes staan wat dichter bij elkaar en het ziet er ook uit als een fiets. Uw kind gaat op een zadel zitten en duwt zichzelf met de beentjes vooruit, hiermee verandert uw kind in een waar racemonster. Een loopwagen is niet om te oefenen met fietsen maar als hulpmiddel om te leren lopen. Uw kind kan erachter lopen en hem vasthouden voor extra balans bij de eerste stapjes. Het is een echte aanrader als u uw kind wat wilt helpen bij het zetten van de eerste stapjes. Voor u het doorheeft racet uw kindje door de kamer op één van de loopfietsen of met één van de loopwagens die u bij ons kunt krijgen.


Houten loopfietsen

Al onze loopfietsen zijn van hout gemaakt, dit is vanwege de kwaliteit. Een plastic fietsje heeft al snel een maximum gewicht bereikt maar hout is veel sterker. Rond racen en overal tegenaan botsen kan met houten loopfietsen geen kwaad. Het is een goede oefening voor het echte werk en uw kind zal er lang op rond kunnen blijven rijden. Houten speelgoed heeft zo een sterke kwaliteit dat het van generatie op generatie doorgegeven kan worden. Houten loopfietsen zien er tegenwoordig ook echt niet saai uit, de loopfietsen zijn verkrijgbaar met leuke kleurtjes en diertjes erop.


Loopwagens

De eerste losse stapjes van uw kind worden veel sneller gezet als uw kind veel oefent. Kleine kinderen zullen in het begin kruipen echt verkiezen boven lopen omdat dat nog veel sneller gaat. Met loopwagens hebben ze veel sneller balans en zullen ze dus ook eerder gaan lopen. Ze zien er leuk uit en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Ze hebben allemaal leuke kleuren en vormen erop. Sommige zijn van hout en andere zijn van plastic. Wij hebben alles van de gewone loopwagens tot de baby walkers met allerlei leuke activiteiten erop. U kunt zien dat wij een ruim assortiment hebben met van alles en nog wat en u kunt uit alles kiezen wat u het leukste vindt.


Welke is voor uw kind?

Dit is afhankelijk van een aantal dingen. Kan uw kind al lopen of nog niet? Als uw kind al loopt is een loopwagen al niet meer nodig, u kunt dan kiezen voor één van onze loopfietsen. Als uw kind nog niet kan lopen is de juiste balans en kracht in de benen nog niet aanwezig voor een loopfiets. In dit geval raden wij één van onze loopwagens aan. U kunt uw kind na de eerste losse stapjes altijd nog één van onze leuke loopfietsen geven als beloning. U kunt helemaal zelf bepalen wat u het beste lijkt voor uw kind maar u hoeft natuurlijk te kiezen, wij kunnen ook loopwagens en loopfietsen tegelijk naar u versturen.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media