Viga Toys


Viga Toys


Veilig en natuurlijk houten babyspeelgoed


Viga Toys is één van de beste speelgoed leveranciers in de wereld! Ze hebben het maken veilig en kwalitatief uitmuntend houten babyspeelgoed gekozen als hun topprioriteit. De gebruikte kleuren verf en inkt zijn natuurlijk niet giftig en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen voor speelgoed en babyspeelgoed.

Ze doen hun uitstekende best om de klanten van hoge kwaliteit speelgoed te voorzien met zeer concurrerende prijzen. Tevens ontwikkelen ze voortdurend nieuw en vooruitstrevend babyspeelgoed. Deze nieuwe producten en professionele kennis delen ze dan ook veelvuldig met hun klanten via zowel de online webwinkels / webshops als via enkele retailers. De terugkoppeling van hun klanten wordt door de engineers van Viga Toys weer gebruikt bij het ontwerp van nieuw speelgoed. Met meer dan 20 jaar ervaring en gespecialiseerd in houten speelgoed, dankzij de steun van onze geëerde klanten is VIGA gestaag en gezond aan het groeien. Ze werken samen met klanten op basis van langdurige relatie en wederzijds voordeel.

 

Ruime keuze in speelgoed

Houten puzzels, loopfietsen, loopwagens, racebanen, knikkerbanen, stapelfiguren en nog veel meer houten speelgoed heeft Viga Toys ontworpen. Al het speelgoed van dit bekende merk is verkrijgbaar bij Toys4baby.nl. Aangezien onze webwinkel continu wordt bijgewerkt kan het zo zijn dan e.e.a. nog niet op de website staat. Schroom niet en neem contact met Toys4baby op. Het moet al heel gek lopen willen we niet binnen afzienbare tijd het gewenste speelgoed kunnen leveren.

 

Houten speelgoed voorzien van naam.

Toys4baby.nl kan de houten loopfietsen maar ook de houten loopwagens speciaal voor u voorzien van een naam. Dus bent u op zoek naar een uniek kraamcadeau, geboorte cadeau of als Sinterklaas of Kerst cadeau dan is een persoonlijk cadeau met naam de juiste en unieke keuze.


Viga Toys: Veilig, Educatief, Natuurlijk en Leuk babyspeelgoed! 

 

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media